Форум посвящен нахождению методик общения и достижения эмоционального и физического роста а так же гармоничного использования своих сильныхи слабых сторон в соблазнении того что нужно каждому для счастья ;)(пикап , антипикап, секс, любовь за деньги, любовь без денег, познакомиться и познакомится, личные отношения и развитие )

Форум любителей померятся силами в соблазнении. КЛУБ ПОБЕДИТЕЛЕЙ.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Косметика

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Посоветуйте уходовую косметику для лица?

0

2

Відмінна косметика https://www.notino.ua/avene/ avene! Мені дуже подобається. Біодерма-Фармацевтична косметика і спрямована на роботу з конкретною проблемою. є різні лінійки: для сухої шкіри, для боротьби з акне і т.д. працює добре. Для своєї жирної проблемної шкіри відкрила в цій марці крем AKN.

0

3

Можно много разных брендов посоветовать вам.

0

4

Если вы ищите недорогую, но эффективную косметику, то прочитайте про Skeyndor отзывы https://cullinan.com.ua/info/brands/skeyndor/ . Я лично также могу подтвердить вам что этот бренд один из лучших на сегодняшнем рынке косметики и в плане цены особенно.

Отредактировано joveyi8351 (2022-12-20 23:56:49)

0

5

А що можете порадити для волосся?

0

6

Якщо ви хочете здорове волосся, то я б рекомендувала вам французький бренд La Biosthetique, який пропонує якісну косметику і засоби по догляду. Від своїх проблем я позбулася використовуючи ампули La Biosthetique  які повернули моєму волоссю силу, здоров'я і природний блиск. Завдяки доступним цінам тепер кожна дівчина може виглядати надзвичайно. Доставку можна оформити в будь-яке місто. 

0

7

А які є препарати для біорепарації?

0

8

Залишатися молодою та привабливою є важливою для багатьох жінок з різних причин. Окрім візуального аспекту, це також пов'язано зі здоров'ям і самопочуттям.  Ось тут ви знайдете препарати для біорепарації https://totispharma.com/uk/catalog/prep … reparacii/   використовувати звісно треба з кометологом, але попередньо можете дізнатися склад та дію.

0